Öroninflammation

Började inse att det nog kunde vara ont i öronen. Så efter samtal med vc, fick vi komma direkt och träffa doktorn. Mycket riktigt, öroninflammation. Dock skulle det inte gå att göra något åt utan de skulle förmodligen gå över om en vecka eller så.
Var sugen att be denne doktor ta hand om Fanny på nätterna fram tills att det blivit bra så ska vi se hur roligt han tycker det är med en unge som gallskriker hysteriskt från läggdags till morgon. Har han tur kanske han får ihop en timme eller två med sömn..
Nånting borde det väl finnas. Pencilin skulle hon inte få, för i Sverige har vi så snälla bakterier så det är ovanligt att det blir värre och sprider sig.



Skrikigt

Vet inte vad jag ska ta mig till. Fanny har sovit dåligt en tid, vilket tar på mina krafter också. Senaste tre nätterna har jag inte fått sova alls. Fanny skriker hysteriskt i timmar och det finns ingenting som får henne att lugna sig. Har testat allt, nu börjar det kännas tröstlöst och energin är slut. På dagarna är hon nu lite grinig men i det stora hela go och glad. Leker och busar som vanligt. Varför kan hon inte sova på natten? Hjälp!!

Söndag

Isolerad hemma med krasslig liten dam. Dunderförkyld och småfebrig.
Lätt rastlös och vet inte vad jag ska hitta på. Hoppas hon blir frisk snart så vi kommer oss ut och hitta på saker.


Firar att de är helg med att köpa mig en bukett


Fortsätter

Fortsätter vara duktig. Storhandlat, torkat ur kylskåpet och rensat. Frostar av frysen, dammsugat, tvättat.
Nu har jag och lillan gjort oss förtjänt av en chokladbit (banan till fanny) framför tv:n.


Ff= storstäd

Igår kväll fick jag möjligheten att skicka iväg Fanny med farmor och farfar till gammelfarmor på middag. Själv stannade jag hemma och städade. Badrummet fick sig en omgång från golv till tak vilket var behövligt men svårt att göra när liten ska hjälpa till. Hann även gå igenom hela lägenheten med trasa och dammsugare. Skönt att ha det gjort.
Jag är en sådan som tycker om att ha ordning och reda, rent och fint men som sällan lyckas hålla det så. Får dock lite mer energi när det är nystädat och mår bättre så nu kan jag slappna av lite då det mesta är gjort.

Idag går tvättmaskinen för fullt, vi har även varit och fikat, busat, snusat bebis och lekt hos Ida, Tyra och Nelly. Nu sussar liten en stund och jag ska förbereda middagen då Vanessa kommer på besök då hon slutar jobbet.

Dags att rycka upp sig, nu får det vara nog med soffpotatisdagar när jag knappt ens kommit ur pyjamasen på dagarna... Är bara så trött, trött, trött


Tvåsiffrigt



Nu har vi nått en milstolpe till. 99 dagar kvar, tvåsiffrigt antal dagar. Imorgon går vi in i v 27. Hej bara vad det går undan denna gång.
Lillkillen verkar då må bra, full fart i magen. Helst då jag vill sova...

Besök hos barnmorskan

Lite lågt blodvärde, annars såg allt fint ut.
Hjärtslag: 140
Sf-mått: 24
Vikt: -2kg sen sist, hur det nu kan komma sig.

Vi går om i v 26 idag, 105 dagar kvar

Öppna förskolan

Jag och Fanny lyckas alltid pricka in de lugnaste dagarna på ÖF då det typ bara är vi och en mamma med barn till där.
Idag var inget undantag men lilla F roade sig bra ändå med att klättra på möbler och leka med alla leksaker.
Kanske skönt att slippa slåss med andra om grejerna.






Lillebror

Var på ultraljud igår och allt såg bara bra ut, än så länge ligger HAN, ja det verkar nämligen vara en pojk, mitt i längd och viktkurvan.

Här är en bild tagen rakt underifrån. Låren på siderna och beviset på pojkdelarna i mitten. Men vågar inte lita på det helt förrän barnet kommer ut. Blir bra vilket som.



Gåträning

Tränar för fullt med Fanny så att hon kanske börjar gå såsmåningom. Hon börjar mer och mer visa intresse för det men än så länge utan större framgång. Gåvagnen är ju kul att leka med men inte att gå med.







Jomen så att...

På begäran, och ja jag är dålig på att uppdatera, så kommer här ett nytt inlägg.

Händer inte så mycket för tillfället. Men förra veckan var jag och Fanny iaf i Piteå och hälsade på. Dock hinner man inte så mycket som man skulle vilja på några dagar bara.
Träffade en del vänner, fick bilen checkad, födelsedagskalas, en runda på stan. Trevligt var det iaf även om det blev lite hektiskt emellanåt.





Fanny växer så det knakar, tycker man ser hennes framsteg från dag till dag... Hon börjar visa intresse till att börja gå även om det nog är en bit kvar tills hon tar sina första steg. Hon har även blivit mer uppfinningsrik då hon leker, tycker om att flytta på saker och helst gömma de på de mest konstiga ställen. Hennes humör är oftast på topp och hon är väldigt go och kramig.

Bebis i magen verkar också gå bra, imorgon går vi in i v 25. Sparkar och buffar på vid alla tidpunkter på dygnet.











RSS 2.0