Tänder och Höstblåsor

Har inte varit så glada miner här hemma de senaste dagarna. Det började med att de två hörntänderna uppe valde att komma fram på lilla damen. På det så kom sedan febern och nu är hon full av höstblåsor.
Runt näsan, på läpparna, i munnen, handflator, fötter, armveck och hela benen. Stackars liten vill inte äta då det gör ont, hon har även svårt att sova på natten och ska helst sova det lilla hon gör i sin mammas famn. Det i sin tur resulterar i en väldigt trött och sliten Emma.
Nåja vi vet ju orsaken till detta humör och sömnbrist och nu kan de väl ändå bara bli bättre?!

En dag som alla andra

Har tänkt laddda över lite bilder från telefonen samt en video på Fanny när hon dansar. Hur söt kan en liten inte bli när de skakar rumpa och rör sig till musik?!

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Fick en leverans från Ikea, så jag har monterat ihop en expedithylla till Fannys rum, det börjar arta sig där men bilder kommer inte förräns det är kart och jag är nöjd. Var även rullgardiner till sovrummena, madrass och täcke till resesängen.
Som vanligt har jag en liten terrorist vid min sida som inte vill sova, ändå har jag kortat hennes dagsovningar till en sovning. Men hur jag än gör så går det inte att få henne att somna på kvällen. Ikväll somnade hon 20.30, jippi tänkte jag men säg den lycka som varar för evigt. 20 min senare hittade jag en glad unge som stg i spjälsängen och vägrade komma till ro att somna om.,,

Imorgon ska vi fara till Fannys farmor och farfar i deras stuga. Ska bli kul att komma bort en stund. Nog för att vi har varit rätt så sällskapliga både söndag och måndag.
Vi hälsade på Pajala Anna på söndagen och Fanny fick nöjet att leka med både Annas systerson och dens hund.
Igår blev vi bjudna på lunch hos Ida och Tyra så just nu lider vi ingen större nöd i ensamhet.

Ja det var dagens svammel och bilder kommer så småningom...

Gnäll

Känner mig lite allmänt gnällig idag.
Det har i stort sett varit rätt pissigt väder de senaste dagarna, vilket i kombination med att alla jag känner är bortresta inte har hänt så mycket alls i veckan.
Fanny klättar snart efter väggarna och jag vet inte vad jag ska hitta på för att roa henne en stund. Hon i sin tur har bestämmt sig för att inte sova på kvällarna, eller som senaste dygnet, inte på natten heller. Jag är trött, grinig och less på att stirra på hemmets trygga väggar.
Känner att jag skulle behöva komma ut lite. Men till vad och tillsammans med vem? Alla är ju borta...

Sådär ja! Nu fick jag det ur mig, då kanske jag kan passa på att städa ellr göra något annat liknade skoj, det är ju ändå fredagkväll! jippi!!

Lögdeå

I brist på annat samt att garderoberna alltid har ett behov av att förnyas så for vi idag till Häggströms i Lögdeå och Butiq H&H i Hörnefors. Blev dock inte så mycket shoppat men det var skönt att slippa hemmet ett tag.
Fläkten i bilen har gått sönder så vi är lite väderberonde då det gäller att fara på längre äventyr. Får inte vara för varmt för då drunknar väl lillan, får inte heller regna så mycket att rutan immar igen.
Som tur är så får vi förhoppningsvis den nya fläkten imorgon så att vi har mer möjligheter framöver att ta oss ut på vägarna ifall vi känner för det.
 
 

Äntligen måndag

Livet är tillbaka till det normala igen. Igår kväll kom Fanny äntligen hem igen, trodde inte det var möjligt att sakna någon så mycket. Blev så konstigt tyst och tomt här hemma. Lilltjejen däremot har nog haft det vädans bra hos mormor och morfar, hon har tydligen varit en liten ängel hela helgen och charmat sina morföräldrar totalt. Med sig hem hade hon en massa leksaker och annat spännande.
 
 
 
I lördags hade vi tänkt gå ut och äta men det blev ändrade planer. Istället grillade vi hemma med André och Vanessa, sedan for jag och Fredrik in till stan och kikade på John Fogerty istället.
Bra musik, bra ljud men konstigt upplägg på arenan.
 
 
 

En helg utan lilltrollet

Igår for jag och Fanny till Piteå. Jag stannade till lunch idag innan jag for hem igen utan min lilla tös. Hon ska nämligen vars hos sina morföräldrar hela helgen, henne går det nog ingen nöd på. Det är värre för mig.
 
Tänk vad tyst och tomt det kan vara bara för att en sådan liten människa inte är hemma. Nåja, hon har det bra och blir bortskämd där hon är och vi reder oss nog bra här hemma ändå.
Kommer ju att kännas helt underbart när hon kommer hem igen när man fått sakna henne en hel helg. Frågan är bara "vad gjorde man innan hon kom till världen?"
 

RSS 2.0