Tävling

"Jag tävlar om ett presentkort värt hela 500:- från GlamMom.se! Ta chansen & tävla du också, tävlingen hittar du hos MansonDust.nu!"

FF Helg och 1års kontroll

I helgen hade vi en FannyFri helg, dvs farmor och farfar fick lite kvalitetstid med lillan. Jag och Fredrik for upp till Gauto och arbetade lite med sovstugan så att det ska vara hyfsat iordning då vi ska dit i vinter. Blir inte så mycket gjort när Fanny följer med och det var trevligt att för en gångs skull bara vara två.
Tycker att vi fick till det ganska bra med tanke på att vi inte gjort några större skönhetsoperationer i stugan. Nu handlade det bara om att få upp nå lampor, hyllor, skåp och väggventil.
 
Det duger som det är i dagsläget så får vi väl se vad som händer med tiden...
 
 
 
Idag har vi förutom att ha ätit lunch med massa mammor och döttrar även varit en sväng på vårdecentralen för 1årskontroll och vaccination. 10340g och 76cm, inte liten längre även om jag var helt säker på att hon skulle väga åteminstone 12kg. Hon följer sin kurva och allt såg fint ut. Sprutorna var däremot ingen större hit, vilket inte var oväntat, hon blev inte så ledsen, snarare fly förbannad på bvc sköterskan som stack henne. Så nu återstår bara att se om febern står för dörren, hittils har hon varit väldigt grinig hela eftermiddagen.
 
 

Studiofotografering

En kväll förra veckan hälsade jag och Fanny på Sandra och hennes fotogrejer. Här är lite smakprov på vad vi lyckades åstakomma.
 
 
 
 
 

Bildrace

Här kommer lite bilder som tidigare var utlovat. Dock hade jag inte så mångaa bilder. Tänk, då Fanny föddes så blev det hur många bilder som helst varje dag, nu blir det färre och färre bilder och längre och längre mellan att bilderna tas. Likaså är det med mina inlägg på bloggen. Men den som väntar på något gott. Idag kommer det istället några inlägg... hahah
 
Fanny och Olivia fikar ute i stugan.
 
 
 
 
 
                                         

Framsteg

Ett icke önskvärt framsteg från min lilla skrutt. Hon har lärt sig att klättra upp i soffan, fotöljer och annat i lagom höjd. Detta vore ju inte så hemskt om det nu bara var så att hon förstod att man inte kan kasta sig utför kanterna när man vill ner igen.
Hon har även börjat tycka det är kul att gå med stöd, vilket hon totalvägrat innan. Det här med att försöka gå har inte alls varit något av intresse i hennes ögon, men nu så...

Helgen

På fredag så hämtade jag och Fanny upp PajalaAnna och en arbetskompis när de slutade på jobbet. På väg hem till Anna stannade vi till och köpte pizza. Fanny roade sig ganska bra och tyckte nog om att se lite andra människor än sin mamma och pappa. Efter att Fanny var nattad och nerbäddad i soffan så spelade vi andra kort och surrade. Mkt trevligt. Så trevligt och mysigt att lilla damen sussade så gott att jag inte hade hjärta att väcka henne (Var ju ett tag sedan hon sovit så bra)  Vi bäddade ut soffan och blev kvar till lördag förmiddag.
 
Lördag eftermiddag fr vi ut till stugan i Skeppsvik för surströmmingsmiddag, huvva att någon kan tycka det är gott.
Ännu en trevlig kväll. Nu börjar det gå ganska bra för Fanny och Olivia att leka tillsammans.
 
Bilder kommer, funkar bara inte just nu att lägga över till datorn...

Vardagan är tillbaka

Idag börjar Fredrik att jobba igen efter 7 veckor ledigt. Känns både och, det är inte för att vara elak som jag tycker att det nästan är skönt att allt återgår till det normala igen.
Även om jag är hemma hela dagarna så uppskattar man desto mer sen när det blir helg.
Så i veckan är vi från tidig eftermiddag tills vi somnat. Idag blir det bara mysdag för mig och Fannisen, lite småplock här hemma men sedan ska vi bara ta det lugnt. Kanske gå på en promenad...

Hur ska jag få henne att sova?

Senaste nätterna eller de senaste veckorna har varit väldigt oroliga. Lilltjejen har vaknat x flera och varit väldigt upprörd.  Att hon sedan sover såpass få timmar totalt per dygn gör att hon inte kan somna före 22 för annars gör hon morgon medans det fortfarande är natt. Suck, blir inte så mycket egen tid när jag i princip lägger mig samtidigt som henne och upp samma tid. Vet inte hur jag ska göra, spelar ingen roll hur hon sover på dagen, hon sover ändå inte mer än max ca 8h/natt.  
Tror ändå att allt faller på plats naturligt så småningsom men ändå.
Iofs har det varit mycket med tänder på sistone, nu börjar även framtänderna att kika fram.
 

Bus i Soffan

Fannys senaste framsteg är att hon, när hon är i soffan, ställer sig upp mot ryggstödet och släpper med händerna. Står och balanserar utan stöd tills hon dimper ner på rumpan. Självklart alltid under uppsikt! Tror hon tränar i soffan för att det är mjukt när hon faller.
Igår lyckades jag fånga henne på bild. Även lite fler bilder från lite bus i soffan!
 

RSS 2.0