Nu så!

Nu har det lossnat för Oscar och han har äntligen börjat gå. inte hela tiden men han visar att han börjar ha koll på läget och det blir mer och mer. går långa sträckor här inne, från rum till rum. så finally! duktiga killen!

3-barns mamma

Igår eftermiddag kom äntligen Olivia hit, det var två väldigt överväntade flickor. Kusinens föräldrar fick en stund på tumanhand barnfria en lördagkväll. Colin är hos farmor.





Kvällen flöt på bra, mycket skratt och lite tårar. Mycket bus och väldigt lätt nattning, alla 3 barn somnade utan större protester.
Mina barn är vakna, Olivia sover än..

Jag ska inta dagens första kopp svart och se lite OS..




tid för förändring

tror den milda vintern satt igång vårkänslorna och ber om förändring. känns som jag skulle vilja göra om allt, överallt i hela huset. dock blir man ju inte rik av föräldrapenning så kör på budget och använder mig av sånt jag redan har.
en hylla till vardagsrummet, det ska upp lite nya gardiner och tavlor. barnens rum uppe ska få sig en makeover med en väggdekor jag hittat på lidl för en billig slant.

skulle även vilja hitta en sekretär till rätt peng att ha i sovrummet istället för ett stort skrivbord..

ja tänk om man fick vinna på triss eller nåt.



utslag?

har fått 3 finnliknande märken på insida underarm. kan man få finnar där eller är det något annat? ömmar som blåmärken vid kontakt.






Bättre, sämre och en massa bus

Vet inte om Oscars mediciner hjälpt eller om hans förkylning bara blivit bättre. Vilket som så är han nu mycket piggare iaf och betydligt mycket mindre snor! Hoppas det håller i sig, är måttligt less alla sjukdomar!
Är bara pappan i familjen som aldrig blir kvitt utan verkar bli sämre istället.



I övrigt känns det som vi gått i ide förutom korta avbrott. Förra helgen var mina föräldrar på besök och igår fick jag finfrämnen i form av Anna x2.
Vi har roat oss mestadels inomhus när det bara är slask ute. Busat en hel del och mammahjärtat smälter dagligen när de små verkligen börjat leka och roa varandra.



Fanny som blev hemma i nästan 2,5 veckor var nu överlycklig att komma tillbaka till dagis. Såpass att hon inte velat följa med hem när jag hämtat henne.
Funderar på att lämna hemmets trygga vrå imorgon och fara en sväng på busplaneten (om jag törs utsätta oss för bakterierna:-))




astma

efter besök på vc och träff med doktorn har vi nu hämtat ut en jäkla massa medikamenten. 2 olika inhalationer och diverse salvor. de första eftersom allt tyder på att Oscar har förkylningsastma och det andra för de eksem som blossat upp på hela han. dessa till följd av astman och pågående förkylning.

vi ska nu ge flera doser i 4 dagar sedan minska i 7 dagar efter det. sedan börja om igen när han blir förkyld igen och utvärdera om 8 veckor. så vi får väl se om det blir bättre nätter och gladare unge om han andas bättre.
ska träffa en astmasköterska på onsdag för mer info.


RSS 2.0