För 3 år sedan..

..var väntan enorm. Bebis i magen verkade aldrig vilja komma ut.
På måndag firar vi en stor tjej här hemma, en 3 åring med stark vilja, nära till skratt och som fortfarande inte vill somna på kvällarna.

Den finaste Fanny'n i världen som kan allt själv och som smiter ut med orden "kommer snart". Hon byter kläder flera gånger om dagen och skapar sina egna trender med sina outfits. Full i påhitt, gillar att pyssla, leker gärna med Lillebror likväl som bråka med honom. Vill helst ha makaroner och köttbullar alternativt plättar till middag.

Att tvätta håret är hemskt men när det väl är gjort måste hon måla naglarna, hon är tokig i bilar och fordon av alla slag och vill ha en motorcykel i paket. Hon tar en och annan selfie på mammas telefon och kallar BH för "hej å hå". Förskolan är en favorit och ivern är stor när hon får fara dit. Hon är väldigt social och orädd andra människor, hälsar glatt på alla hon möter, kända som okända.
Städa gör hon bara inte och lyckas alltid smita undan eller komma med bortförklaringar.

All aktivitet utomhus är rolig, går helst själv bredvid vagnen, Hon ropar Emma istället för mamma när det är allvar och uttalar Holmlund "Hollebun". Hon sjunger gärna och skrattar gott åt pruttljud, Hon är väldigt noga med att det ska vara fredagsmys. Hon ställer många frågor och vill ha svar på allt.

Hon har förgyllt våra liv varje dag även om hon får oss att bli tokiga ibland med sina vilda påhitt och trotsiga beteende.

Min Fanny, min dotter. Älskade unge!




åter till vardagen

imorgon smäller det, efter 5 veckors sommarlov. skönt att återgå till vardag och lite mer rutiner.
barnen börjar vara rastlösa och klättrar efter väggarna, bråkar och skriker.

vi har haft en väldigt lugn och skön sommar i övrigt. har bara tagit dag för dag och överlevt värmen.
några dagar i stugan med farmor och farfar, båtturer, bad och underbara kvällar vid bryggan. Fanny har även varit hos mormor och morfar ett par dar och vi andra gjorde ett dygn i paltstan när vi lämnade henne.

vi har även varit på bröllop och hunnit umgås med vänner, rensat lite här hemma och gjort en shoppingsväng till häggströms och hh.
avslutade semestertider med altanbygge hos andre och födelsedagskalas för Olivia




















RSS 2.0