Nyårsfirande i Racksund

Kändes som det var en sista chans på ett bra tag framöver att fira Nyår med alla kära vänner utan barn. Fanny är för liten för att vara medveten om att det är en högtids dag och det är ju lättare att få barnvakt åt ett barn än två.

Hade riktig abstinens efter lillskrutten innan vi kommit hem. Och att sedan vänta på att hon skulle komma hem var värre än då man väntade på jultomten när man var liten. FYRA hela dagar klarade vi oss utan varandra utan missöden.

Iaf så hämtade farmor och farfar Fanny på lördagkväll och vi for till Racksund på söndag förmiddag.
Tanken var att ta sig iväg tidigare men det hade ju kommit en del snö som var tvungen att röjas ur vägen först. Riktigt dåligt före och väder samt matstopp gjorde så att det tog nästan 6 timmar att köra upp.

De flesta av oss 14 nyårsfirare hade redan kommit och resten droppade in under kvällen.

Nyårsafton var vi ute på dagen. Vi grillade korv utanför stugan och de som hade skotern med körde lite. Underbart härligt med milt väder och inte de vanliga -30.
Sedan var det bastubad på schemat för de som ville.
Middagen fixades, borden dukades fint och alla var uppklädda.

Mycket humor och många skratt, minns inte sist jag skrattat så tårarna sprutat och magen värkt. Var rädd att kissa på mig vid flertalet tillfällen.

Det skålades och diskuterades men inga missöden eller sura miner. Jag och Lotta som de enda nyktra skålade i pommac. Minst lika gott.

Tisdagen blev väldigt lugn då det tar på krafterna att ligga på topp och festa natten lång. Mot kvällen hade alla som skulle hem, för arbete dagen därpå, lämnat stället. Vi som var kvar spelade spel, skrattade och såg film.

Onsdag morgon klev vi bara upp, packade ihop, lastade släpet åt frukost och körde hem medans det var ljust.

Hem till lillskrutten som bara hade haft det bra med sina farföräldrar. Var så kul att se henne, hon gav oss båda en lång kram sedan var hon som vanligt här hemma dvs full fart.















Blir lite besviken på mig själv att jag är så dålig på att ta fram kameran.
Tack ändå alla inblandade för ett bra slut på året!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0