Snöskottning, Snor och premiär

Idag har det varit underbart vårväder sånär som lite blåsigt. Tycker det är lite svårt att hitta på aktiviteter till Fanny då vi är ute, hon vill mest bara gå omkring och tröttnar självklart på det efter ett tag. Idag var hon dock nöjd med att vara på altanen och leka med hink och spade. Vi gick även runt lite och klättrade upp och ner för trappsteget till altan. Oscar sov så gott i vagnen under tiden.







I övrigt så är det en hel del snortorkande på Kungsvägen. Båda småskruttarna har öppna kranar och en halv månadsinkomst går åt till näsdukar. Detta medför en hel del sura miner hos den yngsta som av naturliga skäl har det lite jobbigt. Den äldre har sitt finger mer eller mindre konstant i näsan även om hon kommit på hur man gör när det rinner till. Hon hämtar papper och drar det under snoken och kletar ut det på kinden istället. Nåja, snart så blir det rätt.

Det blev en sen middag då vi tog fram grillen för årets premiär (på hemmaplan). Smarrigt värre!! Nu blir det mys framför tv:n där jag förmodligen somnar...








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0