Tröttast

Idag medans Fanny var på dagis så sov jag i stort sett hela tiden. När hon sedan ikväll somnade vid 19, slocknade även jag. Men som vanligt så vaknar hon igen efter någon timma och vägrar somna om. Efter att ha kämpat i en timma med en helt hysteriskt tjej som vägrar somna om tog min ork slut. Nu sitter hon snällt bredvid mig, alldeles klartvaken...

Vad ska jag göra för att hon ska somna för natten? Det börjar vara ohållbart att hon ska vara vaken på nätterna...

Kommentarer
Postat av: veralena

Testat att lägga henne lite senare?
Hilding hade en period då han somnade 7 o sen vakna han vid nio-tio o vögradr somna om. Tillslut tog mitt tålamod slut o då tog jag en stol och satte mig brevid hans säng. Så fort han ställde sig upp eller skrek så sa jag "mamma är här, lägg dig net" ibland la jag en hand på honom också. Var det mitt i natten så la jag mig i hans juniorsäng ( han sov i spjälsängen då) som stod i hans rum. Så kunde jag halvsova o säga till honomatt lägga sig ner. Det tog 3 nätter o sen sov han som han skulle igen. Fick sitta på en stol utanför rummet nån kväll efter också.

2012-12-09 @ 13:37:21
URL: http://vdeak.blogspot.se
Postat av: veralena

Kanske ska tillägga att perioden var säkert ett par veckor lång innan mitt tålamod tog slut o jag tog de där 3 skitnätterna.

Svar: Känns som om jag testat allt, hon bryr sig inte ett skvatt om att jag är bredvid. Allt går ur på att hon INTE ska sova bara. Har försökt hålla henne vaken längre men då hon varit på dagis går det inte längre än till 19. Så nu i helgen har hon sovit lite senaste på dagen och då varit vaken till 22 och sen somnat för natten och sovit till morgonen. Eller hon vaknar ju till nån gång men lämnar inte sängen.
Emma

2012-12-09 @ 13:39:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0